Chwasty od kuchni - spotkanie z Piotrem Ciemnym

Utworzono: wtorek, 27 sierpień 2024 Drukuj E-mail

Czy gotowanie w plenerze jest lepsze od bycia kucharzem w restauracji szczycącej się gwiazdkami Michelin? Jak rozpoznać jadalne rośliny dziko rosnące i czym może grozić zjedzenie za dużej ilości szczawian? Czy zielone truskawki czy porzeczki można kisić? Tego wszystkiego mogliśmy dowiedzieć się z rozmowy z Piotrem Ciemnym, autorem inicjatywy Chwasty od Kuchni . Dla osób interesujących się roślinną kuchni była to prawdziwa okazja posłuchania prawdziwego pasjonata, któremu nieobcy jest dowcip i wartkie opowieści.

Spotkanie w ramach Dyskusyjnego Klubu Książki "Klub Vegefani" dofinansowanego przez Instytut Książki.

 

 

Odsłony: 570

katalog primo na stron

 

Aktualnie

Odwiedza nas 160 gości oraz 0 użytkowników.

Popularne artykuły